14.5.2022 Máme otevřeno a prodáváme "přes dveře" i nadále a každý den včetně víkendu. Pohodlně zaparkujete v našem dvoře. Neznáte-li oblast kolem metra Jinonice, prosím, podívejte se na internetu do mapy než k nám vyrazíte. Mimochodem každoročně prodáváme nové zabalené i po létě nebo zimě použité klimatizace i s funkcí topení, mrazáky, lednice, vinotéky, skladovací a přepravné boxy i přepravky, rádi i předvedeme. Prosíme, ověřte si, že jsme k dispozici - kupříkladu dobře zapamatovatelný 602 222 602. Po telefonické domluvě i o víkendu a svátečných dnech. Platební karty nepřijímáme. Platba v hotovosti nebo převodem předem z jakékoliv banky. Na místě můžete rovněž platit bezpoplatkovým okamžitým převodem na náš účet do Fio banky nejen pokud máte Fio banku ale i když víte, že okamžité platby nabízí i Vaše banka - https://www.cnb.cz/cs/vyhledavani/?q=okam%C5%BEit%C3%A1%20platba Kdo spěchá na odběr, doporučujeme vybírat z 600-700 druhů vín a dalšího zboží v Akci ihned, ideálně po telefonu. Volat nám můžete i na 251 612 092-5 nebo 605 264 005 klidně i večer do 22 hodiny. Jan Thur, obchodník s dobrým vínem také na emailu jthur@afin.cz

Weingut Huber, Traisental

1 položek celkem
Riesling Terrassen DAC 2015
218,18 Kč bez DPH
264 Kč

Velkoobchodní a maloobchodní prodej vín za nejnižší ceny i s ohledem na dopravu vína pro vinotéky, vinárny, restaurace, firmy a lidi až domů. Objednávejte nonstop 602 222 602.

Kód: FO-25705

Vinařská tradice má v rodině Markuse Hubera kořeny sahající více jak 200 let nazad. Markus je pak desátou generací vinařů a po absolovování Klosterneuburské školy sbíral zkušenosti ve vinařstvích Rakousku (Jurtschitsch, Bründlmayer), Austrálii (Mittelback) a v Jižní Africe, aby se pak vrátil od rodného Reichersdorfu na pozici weinmakera. Vinařství hospodaří na cca 25ha vinic v oblasti Traisentalu, který je svými podmínkami podobný Kamptalu či Kremstalu, avšak s přihlédnutím na ochlazující vliv nedalekých úpatí Alp. Tyto vlivy a unikátní půdy bohaté na minerály předurčují oblast převážně k produkci vín bílých, hlavně veltlínů a ryzlinků. "Trvale udržitelný rozvoj, pečlivá práce ve vinohradu a v době sklizně jsou základní a nezbytné předpoklady pro úspěšné vinařství. Jedině tak může dojít k harmonickému sloučení tradičních a moderních metod, které pak dává jiskrná, čistá vína neopakovatelného místního charakteru." S touto filozofií se vinařství dostalo na kvalitativní špičku místní i celorakouské produkce, což dokládá například 4 násobný titul "Winner of the Falstaff Grüner Veltliner Grand Prix", titul "Best White Wine Producer" na London International Wine & Spirit Competition 2006, ocenění v časopise Falstaff, na Prague Wine Trophy a mnoho dalších úspěchů.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení