Paul Clouet

7 položek celkem
4455 selectionbrut big
994 Kč

Víno za nejnižší ceny i s ohledem na dopravu vína pro vinotéky, vinárny, restaurace, firmy a lidi až domů. Prodej vín od jedné láhve. Objednávejte nonstop 602 222 602.

Kód: CH-489
4458 grandcrubrut big
1 144 Kč

Víno za nejnižší ceny i s ohledem na dopravu vína pro vinotéky, vinárny, restaurace, firmy a lidi až domů. Prodej vín od jedné láhve. Objednávejte nonstop 602 222 602.

Kód: CH-490
4470 rose big
1 169 Kč

Víno za nejnižší ceny i s ohledem na dopravu vína pro vinotéky, vinárny, restaurace, firmy a lidi až domů. Prodej vín od jedné láhve. Objednávejte nonstop 602 222 602.

Kód: CH-494
4473 grandcrumillesime brut 2007 big
1 509 Kč

Víno za nejnižší ceny i s ohledem na dopravu vína pro vinotéky, vinárny, restaurace, firmy a lidi až domů. Prodej vín od jedné láhve. Objednávejte nonstop 602 222 602.

Kód: CH-495
4467 grandcruprestigecuveebrut big
1 529 Kč

Víno za nejnižší ceny i s ohledem na dopravu vína pro vinotéky, vinárny, restaurace, firmy a lidi až domů. Prodej vín od jedné láhve. Objednávejte nonstop 602 222 602.

Kód: CH-493
4458 grandcrubrut big
2 279 Kč

Víno za nejnižší ceny i s ohledem na dopravu vína pro vinotéky, vinárny, restaurace, firmy a lidi až domů. Prodej vín od jedné láhve. Objednávejte nonstop 602 222 602.

Kód: CH-491
4458 grandcrubrut big
6 839 Kč

Víno za nejnižší ceny i s ohledem na dopravu vína pro vinotéky, vinárny, restaurace, firmy a lidi až domů. Prodej vín od jedné láhve. Objednávejte nonstop 602 222 602.

Kód: CH-492

Dům byl založen roku 1907 srdci Bouzy, Grand Cru vesnici regionu Champagne. Rodina Clouet byla vždy velmi produktivní a známá jako vinařská. V současnosti vlastní dům Marie-Thérese Clouet-Bonnaire, která veškerou svou důvěru v kavlitní produkce vložila do rukou manžela Jen-Louis Bonnaire, velmi známého vinaře z Cramantu.Dům Paul Clouet je nezávislým producentem champagne, což mu umožňuje po mnoho desetiletí garantovat neměnnost stylu a kvality. Neméně důležité je i to, že celý proces od pěstování hroznů na vinicích až po výrobu champagne ve sklepě je plně v rukách rodinných příslušníků. 

Pinot Noir je srdcem všech cuvées produkovaných v Paul Clouet. Po primární fermentaci prochází vína malolaktickou fermantací, aby získala tělo a charakter a to i přes své mládí. Všechny druhy jsou fermentovány a následně stařeny v nerezových tancích, kde lze nejlépe kontrolovat teplotu a udržet jejich primární aroma a krásnou svěžest. Po nalahvování zrají minimálně 2 roky u neročníkových cuvée a minimálně 5 let u ročníků. Po dogorzáži jsou vína dalších 6 měsíců uložena, než jsou uvedena na trh. 

Champagne Paul Clouet díky svému charakteru a skvělé kvalitě najdeme ve více než 20 zemí světa. Roční produkce pouhých 60 000 lahví zaručuje, že prakticky každá lahev prošla rukou enologa a víno mělo patřičnou péči v celém procesu zrodu. To vše spolu s výjimečným torroir dodává Champagne Paul Clout tolik žádanou nezaměnitelnost a originalitu.