Akce ihned Dvoudílný upínací popruh 5 t 30 m

Kód: VT-1118
840 Kč / ks
Skladem

Víno a italské potraviny za nejnižší ceny i s ohledem na dopravu vína pro vinotéky, vinárny, restaurace, firmy a lidi až domů. Velkoobchodní a maloobchodní prodej. Objednávejte nonstop 602 222 602.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Šíře popruhu 50 mm. Pevnost v tahu 2 500 kg, po obepnutí nákladu 5 000 kg. Dvoudílný upínací pás je vyroben dle normy EN 12195-2. Používá se pro upínaní nákladu. Vyrobeno z polyesteru.

  • upínací ráčna s krátkým popruhem a hákem + dlouhý popruh s hákem
  • uvedená délka je délka celého kompletu, na zakázku zhotovíme i jinak dlouhé
  • hrotový hák je možné na přání nahradit jiným
  • po předchozí domluvě  je možná změna barvy
  • doporučujeme při upínání nákladu používat plastové rohy nebo ochranné návleky,
    bez jejich použití dochází ke snížení pevnosti upínacích pásů a k opotřebení popruhu
  • přípustná teplota od -40 °C do +100 °C
  • průtažnost pod 5 %
  • dbejte pokynů výrobce  a respektujte technické údaje na identifikačních štítcích pásů
  • upínací pásy není povinné evidovat, nemusí se provádět revize, ale doporučujeme je minimálně 1x ročně prohlédnout řádně proškolenou a přezkoušenou osobou
DODRŽUJTE NÁSLEDUJÍCÍ BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ :

- není určeno ke zvedání
- kontrolovat upínací soupravu před každým použitím
- nepoužívat při jakémkoliv poškození pásu nebo deformaci koncovky, ráčny a dílů
- dodržovat maximální povolenou tahovou a napínací sílu uvedenou na etiketě
   (dodržovat EN 12195-1 a EN 12195-2)
- na ostré hrany se smí použít pouze s PU ochranou
- proti opotřebení pásu doporučujeme používat PVC návleky, které se dají na popruhu
  libovolně posouvat
- je zakázáno popruhy kroutit nebo uzlovat

Minimální objednávka je 1 Kus.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vazaci technika
Hmotnost: 1 kg
Barva: oranžová
Délka: 30 m
Materiál: polyester PES
Pevnost po obepnutí: 5000 kg
Pevnost v tahu: 2500 kg
Šíře: 50 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: