Děkujeme všem naším klientům za dosavadní mnohaletou přízeň a máme k vám PROSBU: Pokud požadujete nejnižší cenu za stejné zboží, prosím, ověřte si toto zboží VŽDY i na vino-velkoobchod.cz nebo telefonicky na 602 222 602. Z důvodů, že nás vyhledavače a srovnávače cen, které neustále navyšuji ceny a které dnes musíme platit, nutí k úpravám, které nás poškozují, budeme muset tyto placené reklamy na internetu a placené srovnávače cen opouštět. Prosíme, zařaďte si nás například mezi oblíbené a porovnávejte naše ceny, které jsou už dnes bez placení všech těchto reklam a srovnávačů cen nejnižší. Děkujeme za pochopení. Jsme tu pro vás po telefonické domluvě každý den PO-NE od 7-22 hod. Jan Thur, AFIN s.r.o., Klikatá 595/27 Praha 5 Jinonice, mobil 605 264 005 nebo 602 222 602, vino-velkoobchod.cz DĚKUJEME a přejeme jen skvělé nákupy.

Astoria - Yu Sushi Sparkling 0,375 l

Kód: LS-44410
170 Kč / ks
Skladem

Víno za nejnižší ceny i s ohledem na dopravu vína pro vinotéky, vinárny, restaurace, firmy a lidi až domů. Velkoobchodní a maloobchodní prodej. Objednávejte nonstop 602 222 602.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Šumivé víno slonů, místní varianty bílých vinic typických pro Treviso a okolí. Jemně zrnitá perla dává vyváženost vyvážené kyselosti, která podtrhuje celkovou svěžest vína. Vyvážený poměr cukru k cukru vás vyzývá k kombinování fresek s asijským kakaem.

Klasifikace: Spumante
Poloha: Vinice Colli Trevigiani vinice jsou orientovány na východ a západ. 3000/4000 kg révy na Ha. Keře mají průměrné stáří 8-12 let. Průměrná produkce činí ¾ Kg na keř. systém vedení SYLVOZ.
Vinifikace: Ruční sklizeň hroznů koncem září ve stádiu nejvyššího vyzrávání. Díky technologii jemného lisování získává víno vyšší eleganci a jemnost. První kvašení probíhá výhradně v nereových tancích při kontrolované teplotě 18 °C s místním druhem vyšlechtěných biokultur. Po jednom měsíci uležení na kvasnicích na gravitačnímu čištění vína, přichází na řadu sekundární fermentace v tlakových nádobách, kde víno získává elegantní perlivost. Při teplotě 16°C probíhá tento proces po dobu 25 až 30 dnů. Následuje finální dokvašení a lahvování při nízkých teplotách. Víno ve finále odpočívá v lahvi, kde utváří svou finální podobu.
Gasto párování: Sushi, ryby a aperitiv.
Teplota servisu: 6-8°C
Obsah alkoholu: 11%

Doplňkové parametry

Kategorie: Santa Margherita
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola