Ruinart Blanc de Blancs Second skin 0,75l
Kód: G-1065577Detailní popis produktu
- Šampaňský dům Ruinart je nejstarší z šampaňských domů a byl založen v roce 1729 obchodníkem Nicolasem Ruinartem, synovcem benediktýnského mnicha Dom Ruinarta. Chardonnay je základem jemných, elegantních vin - je to odrůda, která pomalu zraje a propracovává se ke své aromatické plnosti. Chardonnay se vine chutí vín Ruinart jako zlatá niť a představuje symbol nadčasovosti a elegance. Dokonalý dárek, který vyzdvihne každou speciální událost.
- Dva roky výzkumu a vývoje byly zapotřebí, aby vzniklo 100% papírové a zcela recyklovatelné pouzdro kopírující tvar lahve. Pouzdro je 9krát lehčí než jeho předchůdce a je vyrobeno bez jakékoli letecké přepravy, díky čemuž má o 60 % nižší uhlíkovou stopu. Vyrábí se výhradně v Evropě, na kraji národního parku ve Velké Británii s přísnými ekologickými normami. Dřevěná vlákna pro jeho výrobu pocházejí z ekologicky řízených lesů a jsou zpracovávaná v papírnách s využitím jedinečného know-how.
- Tradiční metoda druhotného kvašení v lahvi.
- 100 % Chardonnay
Chardonnay je základem jemných, elegantních vin - je to odrůda, která pomalu zraje a propracovává se ke své aromatické plnosti. Chardonnay se vine chutí vín Ruinart jako zlatá niť a představuje symbol nadčasovosti a elegance. Dokonalý dárek, který vyzdvihne každou speciální událost.
| Výrobce vína: | Ruinart |
|---|---|
| Značka: | Ruinart |
| Země původu: | Francie |
| Země původu: | Francouzská vína |
| Vinařská oblast: | Champagne |
Minimální odběr 1 láhev
Vlastnosti
| Obsah alkoholu: | 12.5 % |
|---|---|
| Objem: | 0,75 l |
| Obsah cukru: | Suché |
| Odrůda vína: | Chardonnay |
| Konzumace: | ihned |
| Počet v kartonu: | 6 ks |
| Kategorie, třída: | 5 |
| Intenzita: | 5 |
| Složení: | obsahuje siřičitany |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Ruinart |
|---|---|
| Hmotnost: | 2.5 kg |
| Odrůda: | Chardonnay |
| Země původu: | Francie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
