Akce ihned Bolgheri Sassicaia „ Guidalberto ” Igt 2017 tenuta San Guido 0,75 l

Kód: G-98003H5
Akce Novinka Tip
Značka: Jacopo Poli
1 011 Kč / ks
Skladem

Víno za nejnižší ceny i s ohledem na dopravu vína pro vinotéky, vinárny, restaurace, firmy a lidi až domů. Velkoobchodní a maloobchodní prodej. Objednávejte nonstop 602 222 602.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Červené tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy Cabernet Sauvignon a Merlot vypěstovaných na vinicích italské vinařské oblasti Toskánsko - Bolgneri - suché

Má barvu temného rubínu s pevnou viskozitou. Voní po černém rybízu, přezrálých třešních a čokoládě. Chuť je kulatá, měkká, plná, ale přesto velice jemná.

Velmi dobrý ročník, který pozitivně ovlivnil vína roku 2015. Po mírně deštivé zimě, vegetativní vliv začal ve druhém dubnovém týdnu s příchodem jara a vyšších teplot. Jarní déšť pomohl hodně vegetaci a zajistil zásobování vodou pro následující léto.

Bujaré kvetení skončila koncem května. V červnu a v polovině července byly teploty nad sezónním průměrem, ale ke konci července, díky dlouhému deštivým dnům se teploty opět snížily a vrátily se do vyhovujících pro vinnou révu.

Díky Dešti se vinná réva mohla vyhnout fyziologickému stresu. Dobrý teplotní rozsah mezi dnem a nocí, ke kterému došlo od konce srpna, pomohl k optimálnímu fenolickému zrání hroznů.

Hrozny byli díky všem těmto podmínkám ve stavu vynikající kvality a dokonale dozrály do struktury a elegantnosti měkkých taninů a to jsou hlavní prvky tohoto ročníku.

Sklizeň: přísná a manuální, začala 1. září s Merlotem a až do konce měsíce s výběrem Cabernet Sauvignon, zdravých a dokonale zralých hroznů.

Výroba vína: Po velmi jemném rozdrcení a odbourání fermentace hroznů v nádobách z nerezové oceli s řízenou teplotou (pouze mezi 30 ° - 31 ° C) s použitím původních kvasnic vinice. Macerace na barique trvala 10 až 11 dní pro Merlot a 10 až 14 dní pro Cabernet Sauvignon.

Následovalo odčerpání z moštů a délestages s cílem změkčit víno od taninů. Kvašení v malolaktickém stavu probíhalo také v nerezových nádobách.

Doba stárnutí: Po malolaktické fermentaci bylo víno ve věku 15 měsíců ve francouzských sudech a částečně z amerického dubu. Je uvolněn na trh po několika málo dalších měsíců stárnutí.

Minimální odběr: 1

Doplňkové parametry

Kategorie: ITÁLIE
Hmotnost: 1.6 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: