Vinselekt Michlovský Ryzlink vlašský 2012 nefiltrovaný
Kód: MICHLOVSKY-2962Související produkty
Velkoobchodní a maloobchodní prodej vín za nejnižší ceny i s ohledem na dopravu vína pro vinotéky, vinárny, restaurace, firmy a lidi až domů. Objednávejte nonstop 602 222 602.
Víno za nejnižší ceny i s ohledem na dopravu vína pro vinotéky, vinárny, restaurace, firmy a lidi až domů. Velkoobchodní a maloobchodní prodej. Objednávejte nonstop 602 222 602.
Víno za nejnižší ceny i s ohledem na dopravu vína pro vinotéky, vinárny, restaurace, firmy a lidi až domů. Velkoobchodní a maloobchodní prodej. Objednávejte nonstop 602 222 602.
Detailní popis produktu
Výrazná vůně po zralém žlutém ovoci, s tóny oříšků a mandlí. Nazrálá odrůdová silná a plná chuť se svěží kyselinou.
Osobité extraktivní víno pro znalce a ctitele rarit.
Jedná se o víno nefiltrované a dlouhodobě uskladněné, vyskytuje se u něho usazenina, která drží na vnitřní stěně láhve. Víno může mít po přepravě lehký zákal.
K vínu Ryzlink vlašský 2012 nefiltrovaný doporučujeme
K uzenému pstruhovi se salátem a s čerstvými pálavskými bylinkami, ke grilovaným krevetám nebo k telecímu se smetanovou omáčkou. Výborné rovněž s horskými tvrdými sýry.
Podáváme10 - 12 °C
Uchováváme12 - 14 °C
Vlastnosti vína
| Odrůda | Ryzlink vlašský |
|---|---|
| Ročník | 2012 |
| Jakostní zatřídění | moravské zemské víno |
| Barva vína | bílé |
| Objem | 0,75 l |
| Zbytkový cukr | suché |
| Obsah alkoholu | 13,5 % obj. |
| Země původu | Česká republika |
| Vinařská oblast | Morava |
| Vinařská podoblast | Mikulovská |
| Vinařská obec | Perná |
| Viniční trať | Purmice |
| Řada | Vybrané partie ze sortimentu |
| Alergeny | oxid siřičitý |
Minimální odběr: 120 lahví
Doplňkové parametry
| Kategorie: | ČESKÁ REPUBLIKA víno |
|---|---|
| Hmotnost: | 1.6 kg |
Velkoobchodní a maloobchodní prodej vín za nejnižší ceny i s ohledem na dopravu vína pro vinotéky, vinárny, restaurace, firmy a lidi až domů. Objednávejte nonstop 602 222 602
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
