Víno Chateau Ksara Cuvée 2014 Libanon

Kód: LIB-109
999 Kč / ks
Na dotaz

Víno za nejnižší ceny i s ohledem na dopravu vína pro vinotéky, vinárny, restaurace, firmy a lidi až domů. Velkoobchodní a maloobchodní prodej. Objednávejte nonstop 602 222 602.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Skvělé červené víno vyrobeno ze směsi Gamay a Tempranillo.


Krátký výrobní proces a krátká doba zrání dávají vínu jeho sytě červenou barvu a jeho aromatickou vůni fialek a zralých plodů s kulatými, vláčnými a něžnými taniny. Mělo by být zkonzumováno během prvního roku, aby bylo možno ocenit všechny jeho kvality.

Vinifikační informace

Toto víno je produktem uhlíkové polomacerace a přerušením alkoholického kvašení v tekuté fázi. Nejprve malolaticky kvašené, stáčené, upraveno siřičitanem a poté na zimu uskladněno v sudech. Nakonec probíhá čištění, vinná stabilizace a lahvování na začátku března.

Grapes Varietals & winemaking
This wine is made from a blend of Gamay and Tempranillo, produced by carbonic semi-maceration and the interruption of alcoholic fermentation at a liquid phase.
Maturing
First, the malolactic fermentation, racking-off and treating with sulphite, then storage in vats during winter. Finally, fining, tartaric stabilization and bottling is done at the beginning of March.
Taste
The short winemaking and maturing process gives this wine its vivid red colour and its aromatic nose of violets and ripe fruits, with round supple and mellow tannins. It must be served cold but not chilled to reveal all of its power.
Ageing
It can be kept for up to 2 years, but should preferably be drunk during the first year, so as to appreciate all of its qualities.
Serving
It can be drunk as a thirst quencher, as well as with cold meat, mezze or simply a whole meal.


Minimální odběr: 12 lahví s možností mixu po kartonech od Chateau Ksara a/nebo dalších libanonských vín. Karton je 12 lahví.

Doplňkové parametry

Kategorie: ČERVENÁ VÍNA
Hmotnost: 1.3 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: